Punaviinikastike. Siivilöi kastike lopuksi. Punaviinikastike. Jatka kypsentämistä uunissa, kunnes sisälämpötila on 65-70 astetta. Mausta suolalla ja pippurilla ja hauduta kastiketta miedolla lämmöllä 10 minuuttia ilman kantta. 1 kg naudanulkofileetä
Lisukkeeksi kypsensin uunissa öljyssä ja mausteissa pyöräytettyjä perunan puolikkaita. Kastike sopii mainiosti muillekin naudan pihveille, kuin vain ulkofileelle
Tarkoitukseni oli tehdä stroganovia naudanlihasta, mutta naudan liha muuttuikin matkalla sianlihaksi, josta tehtiin vähän samantyylinen herkullinen pataruoka
Suikaloi naudanliha, suolaa palat ja kierittele maizenassa. Kun kasvikset ovat kypsyneet uunissa kymmenen minuuttia, nosta lohenpalat samalle uunipellille ja kypsennä vielä toiset kymmenen minuuttia
Jos ymmärrät naudan sisäfileen päälle, kannattaa myös hirven sisäfileetä kokeilla. Vaikka käytän ohjeessa hirven sisäfileetä, tässä voisi olla myös hirven ulkofileetä tai miksei hirven paistiakin
Naudan kuvettakaan ei paapottu sen ihmeemmin, sitä nakattiin myös kypsymään grillin takaosaan, hiiliä oli hieman kasattu etureunaan, jolloin lämpötilassa oli eroa uunin etuosan ja takaosan välillä
kastike. Edellisessä postauksessani esittelemäni Atrian Juhlahumua-haasteeseen oli tarkoitus kehittää juhlatarjoiluihin sopiva ruoka-annos, jonka pääraaka-aineena on Atria Kulinaari Pihvinaudanulkofilepala