Naudan ulkopaisti uunissa reseptejä

LIHAKOULUN LYHYT OPPIMÄÄRÄ

LIHAKOULUN LYHYT OPPIMÄÄRÄ

COEUR DE FILET on naudan sisäfileen keskiosa, joka kypsennetään kokonaisena ja viipalooidaan vasta kypsentämisen jälkeen

Naudan kulmapaisti

Muhitetaan 200 asteisessa uunissa noin 3 tuntia. 800g naudan kulmapaistia (myös muu liha käy, esim. naudan ulkopaisti) 2 sipulia 5-6 valkosipulin kynttä 10 maustepippuria 1 rkl merisuolaa 1 prk tomaattimurskaa 1,5 dl öljyä

Merimiespata 2

olis vaan ollu naudan paistia kaupassa. Ostinpa sitten naudan palapaistilihapakkauksen ( alle 7 e) ja leikkasin lihakuutiot ohuiksi viipaleiksi ja siitä sitten jatkoin merimispadan tekoa. 400 g naudan paistia (kulma- tai ulkopaisti kelpaa). - kypsennä ruokaa uunissa noin 200 (loppupuolella kypsentämistä alenna lämpötilaa tai folionkin voi laittaa vuoan päälle) asteessa 1½ - 2 tuntia. 400 g naudan paistia