ITÄMAINEN NAUDANPAISTI. 600g naudanpaistia (itselläni oli paahtopaistia). 600g naudanpaistia. Huh. Kesä tuntuu hujahtavan hirvittävässä kiiressä, mikä näkyy blogin puolella totaalihiljaisuutena
Otin siis edellis päivänä tälläisen noin 800 g naudanpaistin pakastimesta ja annoin sen sulaa ensin pöydällä kolme-neljä tuntia ja laitoin sitten jääkaappiin odottamaan seuraavan päivän paistamista
noin 2 kg naudanpaistia, sisäpaistia tai selkäpaistia. 1. Laita liha syvään astiaan. Sekoita marinadi ja kaada se astiaan niin että liha peittyy, lisää tarvittaessa olutta niin että liha peittyy
naudanpaisti tai luullinen liha. Muistatko kun kerroin viime viikolla meidän uudesta ja. tehokkaasta keittiöapulaisesta eli Slow Cookerista, herkullisia aterioita
Eihän siinä sitten auttanut kuin marssia kauppaan naudanpaistia ostamaan. 400 g naudanpaistia. Viipaloi myös naudanpaisti noin 1 cm paksuisiksi viipaleiksi. 400 g naudanpaistia
naudanpaisti tai luullinen liha. Sain mukavan kirjeen viime viikolla sähköpostiini, jossa. minulle tarjottiin mahdollisuutta testata aivan uudenlaista laitetta eli
Vaihtoehto kinkulle - Pistaasiporterkuorrutettu naudanpaisti. Ho, ho, ho. Tässä alla koottuna jouluvinkkejä oluista, ruuista, lahjoista, herkuista, tekemisistä ja vaikka mistä Punavuori Gourmet-blogin vuosien varrelta