Paistettu juustokakkuNewYorkin tyyliin on herkullinen juustokakkujen klassikko. Paistettu juustokakku on ihana, tuhti herkku ja sen kanssa kannattaakin tarjota raikastukseksi joko tuoreita marjoja tai esimerkiksi kevyesti makeutettua marjamelbaa (soseuta esim
Amerikkalainen juustokakku, klassikko. Olen saanut tämän amerikkalaisen juustokakun ohjeen jo nelisen vuotta sitten ja tänä keväänä olen leiponut jo kahdesti juustokakkua tällä ohjeella
Tällä reseptillä valmistin ensimmäisen juustokakkuni ikinä ja vieläkin se on yksi parhaista kaikkien valkosuklaa-limen ja muiden liivate viritysten rinnalla
T. ä. m. o. n. e. d. l. j. a. t. k. N. w. Y. r. i. u. s. ,. 1. 2. J. v. p. A. h. f. M. y. c. K. V. S. q. R. x. D. (. b. ). P. ö. L. ". C. g. 9. 7. 4. 0. E. O. G. B. -. '. H. 5. z. 3. I. U
Uunista juustokakkua ottaessa jännitin kovin, että oliko kakku normaaliin tapaan kuopalla keskeltä. NewYork cheesecake on tuttu kakku useimmalle ja pääsääntöisesti se maistuu aina hyvältä, oli resepti minkälainen
NewYorkinjuustokakkuja on näkynyt muutamassa blogissa, ainakin nyt Annin uunissa-blogissa ja Lunni-leipoo-blogissa ja halusin itsekin pitkästä aikaa tehdä sellaisen
) Kakku oli niin lähellä sitä autenttista juustokakku kokemustani NewYorkissa, että voin todella hyvällä omalla tunnolla suositella tätä kakkua lämpimästi