juustokakkua nautittiin tänään. Tätä ihanaa. Itse pidän enemmän paistetuista juustokakuista. niiden täyteläisyydestä ja siitä, ettei tarvitse käyttää liivatetta
T. e. i. n. t. ä. m. ö. s. j. u. o. k. a. d. y. p. v. S. l. r. D. O. g. ). V. 6. 0. 1. P. h. (. 7. 5. K. M. 2. ,. 3. /. 4. ½. H. L. -. A. I. R. p k. t l. d l. g )
Paistettu juustokakkuNewYorkin tyyliin on herkullinen juustokakkujen klassikko. Paistettu juustokakku on ihana, tuhti herkku ja sen kanssa kannattaakin tarjota raikastukseksi joko tuoreita marjoja tai esimerkiksi kevyesti makeutettua marjamelbaa (soseuta esim
T. ä. m. L. e. i. l. a. n. d. h. o. P. k. u. -. r. j. s. t. ö. y. v. p. b. N. w. Y. ,. R. K. A. U. E. S. I. O. H. J. 3. 0. g. D. 1. 5. 6. 2. ½. (. ”. ). 7. M. 4. c. f. V. 8. 9. *. B. –. d l. t l
-) Juustokakkujen ystäville tämä on must-do, eikä varmasti huono vaihtoehto uusillekaan kokeilijoille - sillä tämä oli ensimmäinen juustokakku, jonka koskaan olen tehnyt, ja se onnistui täydellisesti
Seuraava resepti on oma versio The Hummingbird Bakeryn NewYorkin juustokakusta. Paista juustokakku uunissa 30-40 minuuttia, tai kunnes se on paistunut ruskeaksi
Tein myös minikokoiset NewYorkin juustotortut. meijerit julkaisevat ilmaiseksi jaettavia reseptivihkosia ja juustokakkujen aineksetkin ovat tarjouksessa ennen pyhää
NewYorkinjuustokakkuja on näkynyt muutamassa blogissa, ainakin nyt Annin uunissa-blogissa ja Lunni-leipoo-blogissa ja halusin itsekin pitkästä aikaa tehdä sellaisen
Tämä kakku on valmistettu Maku-lehden NewYorkin juustokakun ohjeella. Paistettu juustokakku on aina ollut yksi omista makeista lempparileivonnaisista, varsinkin sitruunalla maustettuna ja ehdottomasti korkeaksi paistetuna