Nopea suklaamousseNigellan tapaan kuudelle. Aseta suklaa pilkottuna vesihauteeseen sulamaan. Kun suklaa on sulanut, ota astia sivuun kattilan päältä hieman jäähtymään
Devil's Food Cake ohje on minulle entuudestaan tuttu, käytin sitä tässä vadelmaisessa suklaakakussa. Nyt päätin tehdä Nigellan kakun sellaisena kuin alkuperäinen ohje on
Toinen pohja Nigellansuklaakakku. Tummanpuhuvaa tyyliä jatkaa mustaherukka ja laku-suklaamousse. Kuorrutteena toimii ganache ja koristeena suklaakuorrutetta, lakuja ,marenkeja ja kaikenlaista pientä ihanaa strösseliä ja sokerihelmeä
Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Ota puolet pyöreistä kakuista ja kasta reuna suklaaseen. Lado suklaareunaiset piparit leivinpaperille jähmettymään
½ dl kermasta ja valkosuklaa palat puulastalla koko ajan sekoittaen, kunnes suklaa sulaa tasaiseksi. Vatkaa joukkoon lopuksi rahka ja kädenlämpöiseksi jäähtynyt valkosuklaaseos
Valmista suklaamoussetäyte. kuumenna kerma kiehuvaksi kattilassa, ota kattila heti pois liedeltä, lisää suklaapalat kermaan ja sekoita kunnes suklaa on sulanut
Nigellan churrot ovat munattomia, maidottomia ja hiivattomia -ja yksinkertaisempia tehdä. Churroille voi tehdä myös ihanan suklaadipin, johon lämmintä ja rapeaa herkkua voi dipata
Sekoita leivinjauhe, vaniljasokeri, kaakaojauhe, rouhittu suklaa (raasta kylmästä suklaalevystä tai osta pussi valmista leivontasuklaapalasta) vehnäjauhoihin ja lisää vaahtoon
Valmista valkosuklaarahka. Sekoita seosta niin kauan, että suklaa sulaa tasaiseksi. Vatkaa joukkoon lopuksi rahka ja kädenlämpöiseksi jäähtynyt valkosuklaaseos
Olen laiska tekemään yleensä minkäänlaisia hyydytettäviä kakkuja, sillä niistä aina puuttuu sitä jotain (tosin poikkeuksena Nigellan maapähkinävoijuustokakku, joka sekin on aika työläs)