Tulin miettineeksi, että eihän se nyt oikeasti niin vaikeaa ole. Enkä edes valita, koska sekä kahvi että tee on ihan hyvää, vaikka en käytäkään niitä säännöllisesti
Tässä on niin paljon kaikkea hyvää, että tylsyydestä ei ole tietoakaan. Viime aikoina olen olosuhteiden pakosta syönyt hävettävän monta ruisleipäpäivällistä - yksipuolista, ruskeaa, aika ravintoköyhää ja vaan niin kauhean TYLSÄÄ
koska tämä on suuri, suuri rakkauteni niin pakkohan tämä asia on julkistaa. No se on paikka josta saa konstailematonta lounasruokaa, takuuvarmasti hyvää
"Hyvää- erityisen hyvää". Leipä maistuu aamupalalla tai vaikkapa päivällä kahvin kaverina. -) Leipä maistuu päivän, parin päästä parhaimmalta ja kannattaa säilyttää jääkaapissa
Jätin sokerin ja viljat pois ihan kertalaakista, ja vaikka mitään mielitekoja niitä kohtaan ei ole ollut, niin muutaman ekan päivän aikana mulla oli jatkuvasti ihan jäätävä nälkä
Leipää ei kannata leikata heti uunista otettuna (niin kuin tässä olen tehnyt). Ja jos on kotitoimistopäivä, niin tämän voi kyllä tehdä ilman huonoa omaatuntoa työpäivän aikanakin
Mutta ei se nyt ihan pahaakaan voinut olla, koska niin monta palasta päädyin syömään. Mutta kun leipä oli jäähtynyt kunnolla, saatoin todeta että hyväähän tämä on
Ei kuulosta ihan heti ihastushuutoja herättävältä, mutta kun oli kerran mahdollisuus testata ja kenties samalla päästä yli niiden ankeiden koulumuistojen, joissa ruoka oli siinä pahiksen roolissa, niin astelin rohkeasti yläasteen ruokalaan
Jos jollain on vielä "pataleipäneitsyys" tallella, niin nyt äkkiä leipomishommiin. Silloin oli muutenkin uuni kuumana koko ajan, niin siinä oli samalla näppärä leipoa leivät myös itselle
fi -sivustolta, joskin vasta valmistusvaiheessa huomasin, että ohjeessa olisi voinut olla vähän enemmän suuntaa-antavia arvioita siitä, kuinka kauan taikinan pitää seistä ja heräillä jokaisen jauhojen lisäämiskerran jälkeen, vaikka juuri selvästi toimikin ihan niin kuin piti