Leo Suzukin uusi ravintola Izakaya Nomu ei ole perinteinen japanilainen. Kun kävin etsiskelemässä Nomua ravintolan avauduttua, kävelin kaksi kertaa paikan ohi
Käytin siinä Nomun pistaasidukkahia, jonka olen ostanut Keittiöelämää-liikkeestä Tampereelta. 2-3 rkl Nomun pistaasidukkahia (tai valmista dukkah itse). 2-3 rkl Nomun pistaasidukkahia (tai valmista dukkah itse)
"Nomutku masustaki väänsi. "Nomut muutenki te iha kohta oisitte heränny. Käsi ylös ne, joiden vauva-arjessa on väistämättä käynyt niin, että äiti ottaa hieman suurempaa roolia esimerkiksi yöheräämisten osalta
Nomu. Izakaya Nomu twistaa iloisesti perinteistä ja rentoa japanilaista keittiötä. Etenkin ulkopaikkakuntalaiset kyselevät minulta usein ravintolasuosituksia
Inkiväärireseptissäni kanaa maustaa tietenkin inkivääri, mutta sen rinnalla olen käyttänyt Nomun pistaasidukkahia ja säilöttyjä sitruunoita sekä reilusti tuoreita yrttejä
Nomun tandoorimaustetta. Tehokas sunnuntai. On organisoitu kuopus virpomaan, otettu vastaan virpojia, kuskattu esikoinen sirkustreeneihin, pyykätty, podettu flunssaa, mankeloitu ja mikä nolointa, otettu jouluvalot pois kuistilta (eivät ne sentään enää palaneet, mutta roikkuivat siellä katossa kuitenkin)