Sekoita nuudelit kanan ja kasvisten kanssa. Keitä nuudelit melkeen kypsäksi. Sekoita kermaviilin joukkoon valutettu tonnikalaja sipulisilppu, mausta pienellä sinappilorauksella, mustapippurilla ja sitruunamehulla
Valuta nuudelitja lisää paistoksen joukkoon. Keitä nuudelit ohjeen mukaan. Pilkon täytteet valmiiksi pöydälle, josta kukin saa laittaa pizzansa päälle omat suosikkitäytteensä- tonnikalaa, parmankinkkua, katkarapuja, kirsikkatomaatteja, punasipulia, ananasta, buffalo mozzarellaa…Silloin tällöin teen tomaattikastikkeenkin itse
Viime kesän Volokinpolku vaelluksella teimme pääruuaksi nokkoslettuja, tomaattitonnikalatäytteellä. Muutos viime vuoteen on suuri, mutta olen sitäkin kiitollisempi ja iloisempi siitä
Tarjolla oli erilaisia kaloja (lohta, tonnikalaa, haita, rapuja ym. Budapestissa ravintoloiden hinta- ja laatutasot vaihtelevat todella paljon, mutta tärkeimpänä vinkkinä suosittelen paikkaa, jossa on muitakin asiakkaita (erityisesti paikallisia)
Ramen-nuudelit ovat täydellistä pikaruokaa yksin matkustavalle. Itse tykästyin kurpitsan, vihreän teen sekä kirsikkapuun kukintojen makuisiin Kitkat-patukoihin, merilevän jatonnikalan makuisiin perunalastuihin sekä yuzu-tabletteihin