nyhtöpossua (resepti jättihyvään sellaiseen löytyy täältä). Muuten kehitelmä oli omani, mutta reseptin kastikkeeseen nappasin Kääpiölinnan köökistä, jossa sitä käytettiin osana pulled pork -pizzaa
Kassler eli porsaan niska on suosittu nyhtöpossun raaka-aine useissa resepteissä, tähän reseptiinkin se upposi hienosti, mutta vaatii mielestäni enemmän kosteutta, mehevyyttä ja maustamista kuin lapa
Huru-ukot ovat valinneet itsenäisyyspäivää silmällä pitäen tämän viikon reseptiksi karjalanpaistin. – Karjalanpaisti on pitkään haudutettua lihaa, vähän niin kuin vanhan ajan nyhtöpossu, hurut naureskelevat
Riivityn nyhtöpossun, toisin sanoen pulled porkin resepti löytyykin jo täältä blogista. Täytteeksi nyhtöpossun kanssa leipäsiin laitettiin silputtua jäävuorisalaatti, viipaloitua tomaattia, tzatsiki- ja smokey barbeque-kastiketta (kaupan valmiskastiketta) sekä vihreitä mietoja pepperonipaprikoita
Nyhtöpossuksikin etuselkä olisi sopinut, ja ihan haarukalla nyhdettävää siitä tulikin. Nyt ostettiin pala porsaan etuselkää, ja vaikka resepti onkin hyvin simppeli, halusin sen tänne laittaa ihan vain muistuttaakseni, että kannattaa suosia myös näitä tosi edullisia lihan osia
) nyhtöpossua (blogissa huomenna. Resepti oli hyväksi havaittu myös ainakin Sillä Sipuli- blogissa. Uuden kotimme myötä on minulla nykyään myös uusi keittiö ja siellä Ihan Oikea Uuni
Liemen käyttö hyvänä lihan mehevöittäjänä jäi mieleen carnitas-nyhtöpossun valmistuksesta (kts. Nyhtölampaan reseptin ymppäsin yhteen parista eri reseptistä