Pataleipä on hurmannut Suomalaiset. Päätin testata oman versioni siitä kauralla ja siirapilla. Pataleivän salaisuus piileekin sen pitkästä kohoamisajasta hyvin pienellä hiivamäärällä
Joskus ruuanlaitto kyllästyttää, varsinkin jos teen samoja takuuvarmoja ruokia päivästä toiseen. Olen ruennut etsimään inspiraatioita vanhasta ruokaohjekansiostani
Jenkkiohjeet neuvovat käyttämään esperessoa mutta minä suosittelen käyttämään ehdottomasti nokipannukahvia tai mikäli nuotio on vaikea järjestää, niin keitä kunnon pannukahvia
Tämä Jamie Oliverin Fiilisruokaa -kirjasta napattu resepti nostaa lihapadan uudelle tasolle. Käsiinhajoavan mureassa, useita tunteja hautuneessa lihassa, pehmeässä ja maanläheisessä sellerissä sekä pataruuan lämmössä on jotain todella kotoisaa ja turvallista
Olin ystäväni kanssa Marttojen makkarakurssilla oppimassa makkaranteon saloja. Tämä oli ensimmäinen kerta kun olin marttojen ruokakurssilla, mutta varmastikaan ei viimeinen
Syksy saapuu ja pian on taas omena aika. Otin varaslähdön ja leivoin piirakkaa ulkolaisista omenoista, mitkä oli hieman jo kuorestaan nahistuneita eivätkä kelvannut enää sellaisenaan syötäväksi