RyynimakkaraSekoita kiloon jauhelihaa ½ kg melkein kypsiksi (vedessä tai maidossa) keitettyjä ohrasuurimoita, ½ kg jauhettuja elimiä (sydän, kieli, munuainen, perna, keuhkot), pari silputtua sipulia, 2 rkl suolaa, ¾ rkl maustepippuria, 1 rkl meiramia ja ½ rkl valkopippuria
Tarjoa kasslerpihvien ja haudutuskastikkeen lisäkkeenä keitettyjä ohrasuurimoita. ohrasuurimoita. Leikkaa liha ohuiksi pihveiksi ja pyöräytä ne vehnäjauhoissa
2,5 dl tummaa riisiä tai rikottuja ohrasuurimoita. 2,5 dl tummaa riisiä tai rikottuja ohrasuurimoita. Tämä on hyvä ja helppo ateria tehdä mökillä, kun kaikki aineet menevät yhteen vuokaan eikä tule liikaa tiskiä
Lusikoi lehtikaalin lehdille maustettuja ohrasuurimoita ja paprika- ja siitakesuikaleita. Sekoita kypsien ohrasuurimoiden joukkoon 2 rkl oliiviöljyä, limetin mehua ja suolaa sekä mustapippuria
Riisin sijasta käytin ohrasuurimoita, mutta muuten noudatin ohjetta orjallisesti. Valmiit kaalikääryleet, näyttävät palaneilta, mutta eivät sitä oikeasti olleet