Omarpalat ovat taas lähellä mokkapalja, mutta päälle laitetaan sulatettuja Omar karkkeja. Muokkasin itse reseptiä vähäsen, kun tahdoin tummemman kinuskisen värisiä Omar palasista
Suklaata, lakritsia, Omaria, vaahtokarkkeja ja pipareita. 200 g Omar-karkkeja (leikkaa palat kolmen osaan). 200 g Omar-karkkeja (leikkaa palat kolmen osaan)
) palat voi koristella myös omar -paloilla ja tomusokerilla. omar -kuorrute. omar -karkit saattavat sisältää jäämiä gluteenista, nonparellien kanssa kannattaa olla myös tarkkana
OMAR. Magnum-puikoista löytyy mun mielestä ehkä parhaat suklaakuorrutteet – tosin tämän puikon tapauksessa nuo pähkinän palat olisivat paremmat hieman pienempinä, sillä kuorta oli aika vaikeaa puraista siististi
Loppumatkan mietiskelin muffinssitäytteitä, tekisinkö vaaleita vai tummia muffinsseja, ai niin, Omareita on suklaalevyssäkin (terveisiä vain Kangasalle
Kun keksin- ja makianhammasta kolottaa, hae kaupasta pussi Omareita ja ryhdy hommiin. Muotoile palat palloiksi ja nosta uunipellille leivinpaperin päälle