omenahilloke. Tee ensin taikina. Sekoita kookosmaito, maito tai vesi ja vehnäjauhot hyvin keskenään. Lisää munat, sokeri sekä mineraalisuola, ja vatkaa kaikki aineet tasaiseksi taikinaksi
Päällisissä ei kannata pihtailla vaan annostella reippaalla kädellä vaahdotettua, vaniljaista kookoskermaa ja kanelista omenahilloketta pannarin päälle
Annin ja Richardin lisäksi hyvä ystäväni Bo, Jalotofun keittiömestari, oli järjestänyt tähän tilaisuuteen vähän kulhoruokaa hienostuneempaa tofu-maistiaisannoksia (omenahilloketta, paahdettua kukkakaalia ja kylmäsavutofua = tofurakkautta ensimaistiaisella)
Halusin kokeilla omenien "marinointia" mausteliemessä keittämällä ja täytyy sanoa, että syntynyt omenahilloke oli yksistään parempaa kuin tässä piirakassa, jossa oli muutenkin makua tuon vaniljakastikkeen ansiosta
Sain ystävältäni pyynnön tehdä vauvakutsuille masukakun. En ollut aiemmin vastaavaa tehnyt, mutta ai että sitä oli kiva tehdä ja toivottavasti näitä saa joskus toistekin tehdä