lisää jauhot, sokeri ja juokseva voi. Kun omenat on maustettu, tehdään, mummun sanojen mukaan, kansi omenoille eli kananmunia, jauhoja, voita… perusjuttuja siis
Nypi huoneenlämpöinen voi, jauhot, hiutaleet ja sokeri yhteen. Käytin taikinaan Fazerin Sadonkorjuu-hiutaleita joissa on mukana myös erilaisia siemeniä, mutta yhtä hyvin voi käyttää tavallisiakin kaurahiutaleita ja lisätä haluamiaan siemeniä tai vaikka pähkinöitä joukkoon
(Voitele munalla. Sekoita jauhot, leivinjauheja sokeri keskenään ja nypi joukkoon rasva. Tässä omppujen tuhoamisresepti, ja turha kai sanoa, että kyllähän ne NÄIN maistuu ihan erilailla
Lisää taikinan sekaan omenapaistos, sitten loput jauhotja vaivaa käsin sileäksi taikinaksi. Omenamunkit voi toki muotoilla kauniin pyöreiksi, tai niihin voi tökkäistä reiän keskelle ja nimittää donitseiksi
Lisää muna jajauhot. Kuori omenat ja poista niistä siemenkodat. Ripottele päälle sokeria ja kanelia. Sekoita huoneenlämpöinen rasva ja sokeri vaahdoksi