Ja voihan tämän toki leipasta myös talvellakin, vaikka. Kaivoin vanhan tutun ja turvallisen murupäällisen sisältävän omenapiirakan ohjeeni esille ja aloin leivontapuuhiin
Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi. Syksyn ensimmäinen omenapiirakka. 200 g voita1 dl sokeria2 munaa4 dl vehnäjauhoja2 tl leivinjauhetta Täyte. 200 g voita
Reseptissä halutessaan voi korvata valkoisen sokerin myös kokonaan. Tein jokin aika sitten terveellisempää mustikkapiirakkaa, joka oli paitsi gluteeniton, myös hyvin vähäsokerinen
S. y. k. s. o. n. m. e. i. d. a. O. p. u. t. l. ä. ,. v. j. h. J. r. H. c. . M. -. T. ö. b. g. K. P. 1. 5. 0. ¼. 2. ½. (. B. å. ). 4. V. L. Y. I. A. f. d l
K. a. r. p. l. o. i. d. e. n. j. u. k. s. ä. t. m. y. v. h. ,. O. ö. T. –. V. f. F. g. P. 1. 0. 3. /. 4. 5. 6. -. (. ). M. I. ”. x. N. &. R. 2. A. P l. d l. t l
Sekoita kuivat aineet keskenään ja nypi ne pehmeän margariinin kanssa murumaiseksi seokseksi. Painele taikina jauhotetuin käsin,voidellun piirasvuoan pohjalle ja reunoille