Tarjoa omenapiirakka haaleana vaniljajäätelön tai -kastikkeen kanssa. Paista omenapiirakkaa 200-asteisessa uunissa puolisen tuntia tai kunnes pohja on kypsää ja omenalohkot pehmenneet
Kaaviloi voitaikina 0,5 sentin paksuksi levyksi. Vuoraa 25 sentin halkaisiltaan oleva irtopohjavuoka murotaikinalla niin, että reunaa jää noin 5 senttiä tilaa
Vegaani omenapiirakka. Kolme hyvää. sokeriton, rasvaton ja gluteiiniton marjapiirakka ”murutaikinalla”. Iltapäivän kahvivieraita kestittiin eilen xylitolilla makeutetulla, sokerittomalla ja glutenittomalla marjapiirakalla, jonka pohja muistutti murotaikinaa
Halusin varioida aiemmin tekemääni omenapiirakkaa. Meille tuli vieraita, kuten eilen mainitsin. Suolaisten kinkkkusarvien lisäksi piti saada makeaakin tarjottavaa
Lähikaupassa sattui olemaan Paraisilla kasvatettuja valkea kuulas-omenoita, joita sitten hankin meille aikomuksenani tehdä jotakin hyvää omenapiirakkaa
Yleensä olen tehnyt omenapiirakan ihan perus murotaikinasta, laittanut pohjan päälle vaniljakreemin, siihen päälle latonut omenaviipaleet ja ripotellut päälle vielä hieman kanelia (kuva vanhan blogini puolella täällä)
Tänään oli vapaapäivä ja teki mieli jotain hyvää - vaikka omenapiirakkaa, mutten jaksanut alkaa vispaamaan ja vatkaamaan enkä ottamaan yleiskonetta enkä edes sähkövatkainta esille
Tässä tosi maukas omenapiirakka, joka on oma käsivaralla tehty versio. Työkaverilta saadut ihanan kirpeät ja mehevät punaiset omenat sopivat tähän mainiosti
Kuten silloin kun googlailee omenapiirakkareseptiä, miettii että joku sellainen amerikkalaistyylinen (makea, runsas) voisi olla juuri nyt maistua, kiroaa epämääräisiä nettireseptejä eikä jaksa keskittyä niin paljon että löytäisi juuri sen oikean – ja tajuaa omistavansa aikasen monta keittokirjaa, joissa kyllä on moniakin omenapiirakkaohjeita