Mut täytyy sanoo, et pientä kidutusta oli tuo lihan valmistus, kun tuoksut valtas koko kämpän. Meillä oli pienet juhlallisuudet tuossa mennä viikolla ja samalla tuli taas vuosi lisää allekirjoittaneellekin
Valmistus. Jos vielä pohdit pääsiäisen ajan juhlapöydän tarjottavia, tässäpä helppo, mutta samalla äärimmäisen juhlava ja taivaallisen makuinen idea alkuruoaksi (primo piatto), tai suomalaisittain ehkäpä ennemminkin lisukkeeksi vaikka karitsalle
4 annosta*400g porsaanlihakuutioita*1 sipuli*2-3 valkosipulinkynttä*1-2 rkl öljyä*3 dl kuivaa omenasiideriä*2 tl lihafondia(laitoin yhden knorrin fondu chef liha "kuution")*1 rkl soijakastiketta*1/4 mustapippuria*½-1 dl ruokakermaa*persiljaa(laitoin tilliä, kun se oli ainut mitä oli)Valmistus
Jälkkäriksi väsäsin perusimelän banoffeetortun, jonka valmistus kannattaa aloittaa ajoissa. Auringon paistaessa kaihtimien välistä mieleeni tulvahti makumuisto peräti viikon takaa
Aloita pyöryköiden valmistus kun kastike alkaa kiehua. Kokkailu World of Warcraft –keittokirjasta jatkui taas vapaan viikonlopun hyvinkin vapautuneen loivana köllöttelylauantaina