Tarjoa omenastruudeli vaniljakastikkeen tai kermavaahdon kanssa. Paista omenastruudelia 200-asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla noin 40 minuuttia
Pikainen versio omenastruudelista syntyy filotaikinasta. Tämä on varsin syksyinen leivonnainen mielestäni, sillä glögin kanssa nautittuna tämä on mielestäni parhaimmillaan
Omenaleivonnaiset eivät ole yleensä keväistä herkkua, mutta kun saksan-unkarilainen miesystäväni toivoi niin kovasti omenastruudelia, oli minulla ilo toteuttaa toive
Omenastruudeli. Itävaltalainen Struudeli on ihana, makea herkku. Rapeakuorinen rullattu leivos kätkee sisäänsä mehevän omenatäytteen, johon keksimurut antavat mukavaa rapeutta
Ehdimme juoda ennen ajelua hyvät kahvit ja jakaa mainion omenastruudelin. Lauantain ravintolakokemuksesta Berliinissä kerroin jo edellisessä postauksessa, ehdimme vielä monenlaista muuta sitä ennen