Pääsiäsimenu oli tällä kertaa varsin perinteinen - yrttimarinoituja karitsan sisäfileitä timjamiperunoiden, punaisen punaviinikastikkeen sekä hedelmäisen salaatin kera
Tässä perjantain pääsiäismenu. Perjantaina söimme perheeni luona pidemmän kaavan. mukaisesti. Olin niin mielettömän vaikuttunut äitini tekemistä ruoista, että
Kevyen budjetin pääsiäismenuja miettiessäni tämä kyseinen vaihtoehto alkoi rakentua mielessäni heti, kun aurinkoiset säät alkoivat pitkän, harmaan jakson jälkeen
Tänä vuonna lammas sai jäädä laitumelle meidän Pääsiäismenusta. Ollaan eka kertaa pyhien aika kahdestaan, joten kaikenlaiset ruokahienoudet voi väistellä ja tehdä sitä mitä mieli tekee
Pääsiäismenu. Odotan tulevaa pääsiäistä melkein yhtä paljon kuin lapset joulua. Ruokajuhlanahan pääsiäinen onkin ainakin yhtä mahtava ja runsas kuin joulu
Pääsiäismenu koostui mm. We had my mother and aunt over for Good Friday lunch. My menu wasPan fried scallops with salad and citrus dressingRoasted lamb with roaste new potatoesCheeses with balsamico poached figLime and white chocolate cheese cakeLamb roast I filled with garlic, anchovy, rosemary and cured ham, roasted for three hours in 120 C oven until the meat temperature was abt 72 C (1 h per 1 kg)
En pidä kovin paljon lampaasta, joten etsin pääsiäismenuun jotain muuta tarjottavaa. Rakkaalla lapsella on monta nimeä - pulled pork, nyhtöpossu, revittyä possua