Tein viime viikolla pitkästä aikaa kukkakaalilisukkeen uunissa, kaipasin vaihtelua kukkakaalisalaattiin, joka on toki myös hyvää, mutta eihän sitä nyt aina jaksa syödä samaa lisuketta
D Uunissa paahdettukukkakaali oli minusta herrrkullista ja kun muita syöjiä tälle eväälle ei tällä kertaa ollut, vilahti ruoka vatsaani melkein huomaamatta kokonaan
Viime viikonlopun yksinkertainen herkku oli myös tämä kukkakaaliresepti. Juustokuminalla maustettu kukkakaali sopii paremmin makkaran kylkeen, kun taas yrteillä maustettu pikemminkin paistetun kalan tai tofun kanssa
Paahdettukukkakaali on mielestäni herkku vertaansa vailla. Mutta jos kuitenkin haluat jotain muuta, kokeile tätä ihanaa kukkakaalia seesamikastikkeessa
Paahdettukukkakaali ja seessamikastike. Paahdetun kukkakaalin ja seessamikastikkeen resepti pomppasi silmilleni vasta Hämmentäjä-blogista, vaikka olen ihan taatusti lukenut sen myös Glorian ruoka ja viini -lehdestä
paahdettukukkakaali ja persiljaöljy. #Kukkakaalitalkoot. Tämän kukkakaalin kehtaa nostaa vaikka juhlapöytään kasvisyöjille paistin viereen tai sillä voi korvata kokonaan sen lihan
Kokonaisena paahdettukukkakaali. Uunissa paistettu kokonainen kukkakaali on jumalaisen ihanaa. Valmistaminen on helppoa, mutta silti kukkakaalia tulee valmistettua kokonaisena aika harvoin
Olen kokeillut kukkaalin paahtamista niin nuppuina kuin kokonaisena ja selkein havainto on ollut, että maku säilyy parhaiten, kun kukkakaali on paahdettu kokonaisena ja nimenomaan padassa