Pekoninrasvassa paistettuihin kampasimpukoihin vastakohdaksi lisätään annokseen tryffeliöljyä jolloin maut rapean salaatin kanssa suussa sulautuvat yhteen makujen sinfoniaksi
Paistettukampasimpukka. Hejsan. Tämä ja viime viikko ovatkin menneet varsin kesäisissä tunnelmissa. Auringonpaistetta ja lämpöä on saatu ja toivottavasti sama meno jatkuu
Lohi on vain kevyesti paistettu, sisältä miltei raaka, vallan mehukas. Ensimmäinen kahdesta alkuruoasta, se kala sellainen, on lohta ja kampasimpukkaa mädin, kantarellipyreen, ”mummon kurkkujen” ja punasipulin kera
Paistettu peura oli todella mureaa, mutta herra olisi kaivannut lihaan hieman enemmän suolaa. Eteemme nostettiin norjalaista kampasimpukkaa, jonka kaverina lautasella oli parsakaalipyrettä
Tämä annos ei aivan kauheasti ihastuttanut, vaikka kala oli kauniisti paistettu. Menun ensimmäinen ruokalaji oli nimeltään Kampasimpukkaa ja sen kanssa samalla lautasella oli vesimelonia, porkkanaa ja omenaa