Paistettukuha ja siitakesienet. Paistettukuha ja siitakesienet. Tällainen resepti syntyy, kun illalla lukee uutta Glorian ruoka &viini -lehteä (6/2015), seuraavana päivänä näkee sattumalta kaupassa mahtavan tuoreita kuhafileitä ja yrittää sitten ulkomuistista keräillä ostoskoriin lehdessä ihaillun kuhareseptin tyyppiset ainekset. 3 kuhafileetä. 3 kuhafileetä 4,5 dl jääkylmää vettä
Haukifile, paistettu pannulla (korvasienirisoton kanssa). Joku ehkä kysyy, missä on listalta kuha. Koska aika monet aikaisemmista kalaohjeistamme ovat olleet kuhalle, keskityimme kuluneen vuoden aikana sellaisiin kalalajeihin, joita olemme aikaisemmin vähemmän käyttäneet
Suolakuoressa paistettu kokonainen kala on roikkunut mun listallani jo vuosia ja nyt vihdoin ajan ja mielikuvituksen puutteessa onneksi muistin sen ja päätin kokeilla ekaa kertaa ikinä
Juuri niitä hyviä ideoita, joita kaipaa silloin, kun tuntuu että samat jauhelihakastikkeet, aurajuustokanat, villisikapastat, siskonmakkarakeitot, paistettu kala/savukala ja sen sellainen alkaa toistua joka viikko
Paistettuakuhaa ja kesäkurpitsa-herkkusienihöystöä. Nautiskele paistettu kala höystön kera. Siitä asti kun jäät ovat kantaneet, olemme saaneet nauttia tuoreesta kuhasta, joka on vielä vedetty taitaen fileeksi
Niin hyvää kuin kuha onkin, ainainen pannussa paistettukuhafilekin alkaa maistua puulta. Usein se tulee paistettua pannulla, mutta nyt kokeilin uudenlaista valmistustapaa