Paistettu maksapihvi reseptejä

Maksapihvit

Maksapihvit

Viimeisessä kuvassa näkyy vielä testimielessä paistettu kananmuna – voin siis todeta, että tämä pannu soveltuu niidenkin paistamiseen
Maksapihvit

Maksapihvit

Paistettu maksa on hyvää sellaisenaan, ihan vaan voissa paistettuna, ja tarjottuna pasitetun sipulin, puolukan ja perunamuussin kanssa

Maksapihvejä kaalipedillä

Kun kaikki pihvit on paistettu, niin tarjoa aivan samantien, koska niin se on parhaimmillaan. Kaalikylmäpuristettua kookosöljyäkaaliakuohukermaaMaldon-suolaaKuumenna kookosöljy keskilämmöllä paistinpannulla
Erilainen Saltimbocca

Erilainen Saltimbocca

Oikein paistettumaksapihvi on kivan kulllanruskea, päältä rapea, mutta sisältä hieman punertava ja mehukas
Karitsanmaksaa ja vihreää paprikaa

Karitsanmaksaa ja vihreää paprikaa

Nykyäänkin ainoa liharuoka, mitä ravintolassa syön, on maksapihvit. Paistettu maksa (Somalia)2 isoa sipuliaöljyä400 g naudan tai karitsan maksaasuolaa1/2 tl paprikajauhetta1 tl juustokuminaa1 vihreä paprikaKuutioi maksa ja hienonna sipuli ja paprika
Maksaa ja ruskeakastiketta

Maksaa ja ruskeakastiketta

Lisää tarvittaessa rasvaa ja paista seuraava satsi, kunnes kaikki pihvitaikina on paistettu. Yleensä teen silloin jauhemaksakastiketta, mutta tällä kertaa taivuin jauhemaksapihvien puolelle