Hyvä nyrkkisääntö odotusajalle on “Pidä pihvi vetäytymässä yhtä pitkään kun sitä on paistettu. Porsaanlihassa syyt ovat pieniä ja lyhyitä, siksi porsas on murea melkein miten päin vain leikattuna
Kun ne on paistettu, paista ananasrenkaat kuumiksi ja nosta lihojen päälle. 500 g porsaanulkofileetä. Leikkaa filee tasakokoisiksi annospaloiksi ja nuiji ne ohuiksi leikkeiksi kahden muovin välissä
) ja sitten päälle vielä paistettu omena-sipuliseos. Rakkaan ystäväni kanssa eilen päivällä juttelin ruoka-asioista ja sanoin että minulla olisi siellä porsaanulkofile jääkaapissa, hän ehdotti että täytä se jollain
Hyvä nyrkkisääntö odotusajalle on "Pidä pihvi vetäytymässä yhtä pitkään kun sitä on paistettu. Porsaanlihassa syyt ovat pieniä ja lyhyitä, siksi porsas on murea melkein miten päin vain leikattuna
Vetäminen tai nyhtäminen tämän ruuan nimessä tarkoittaa sitä, että ylikypsäksi paistettuporsaanpaisti hajotetaan vetelemällä lihasta säikeitä haarukoilla
1) Leikkaa ohuita pihvejä ulkofileestä2) Paista pihvit voi-oliiviöljyseoksessa3) Mausta maun mukaan3) Lado ensimmäinen pihvikerros uunivuokaan4) Valele soijakastike-punaviiniseoksella5) Laita päälle pala cheddar-juustoa6) Laita myös palvikinkkua 7) Laita päälle toinen paistettu pihvi Kasaa tornia halun ja pihvien määrän mukaan