Kevyt slaw, villiriisi ja paistettu lohi – siinäpä vasta kolmikko, jotka yhteen sopii. Lohi on maun puolesta oma suosikkini, joten mikäs sen parempaa tämän slawn kanssa kuin pannulla paistettu lohifile ja sen kaverina villiriisiä
Nosta lautaselle punakaalia, vinaigrettea ja paistettu siikafile sekä sen päälle pestoa. Niinpä mieleeni ei olisi tullut yhdistää siikaa ja punakaalia (vaikka kaalinrakastaja olenkin), ellei resepti olisi ollut arvostamani keittiömestarin, Arto Rastaan, käsialaa
pekonilla ja sipulilla ryyditetty, savuiselle paprikalle maistuva paistettu jauheliha, jota voi tarvittaessa vielä täydentää äijämäisin ottein majoneesilla
Jauha karkeasti monitoimikoneessa (tai lihamyllyssä) liha, paistettu pekoni ja perunat (makuun rakenne ei vaikuta, mutta liian tasaisesta massasta tulee eines-broileripihvin näköisiä)
Tämä esitys sen sijaan oli pieni, sitkas, sisältä harmaa eli kypsäksi paistettu, ja lisäksi mauton. Minä tilasin härän marmoripihviä (medium miinuksena), hunaja-suolakurkkua, punakaalia, yrttikastiketta ja valkosipuliperunoita
Jäisenä paistettu kinkku ei poikennut sulatettuna paistetusta mitenkään. bataatti-inkivääri, punajuuri-vuohenjuusto sekä punakaali, jotka ovat kaikki myös vähälaktoosisia
Annokseen oli kuitenkin ujutettu ovelasti muutama rapeaksi paistettu lehtikaalisipsi. kahdella tavalla valmistettua possua, lohkoperunoita, aiolia ja haudutettua punakaalia
Olen monena jouluna valmistanut kauniin väristä ja herkulliselta maistuvaa paistettuapunakaalia. Paistettu kaali sopii ihanasti esimerkiksi laatikkoruokien kanssa
Ensimmäisenä testattavaksi pääsi San Fransisco burgeri, jossa huomion kiinnitti currytahnalla maustettu majoneesi, paistettu tomaatti-sipulilisuke ja perunalastut burgerin välissä