Paistettu siika reseptejä

Kokonainen paistettu siika

Kokonainen paistettu siika

Aromaattinen juhla-annos syntyy, kun kokonainen siika kypsytetään sitruunaruoholla, inkiväärillä, chilillä, korianterilla ja hyppysellisellä vaniljaa maustetussa liemessä
Paistettu siika tomaatti-oliiipedillä

Paistettu siika tomaatti-oliiipedillä

P. i. t. k. ä. s. a. p. e. r. j. n. u. m. y. ö. d. l. K. o. h. f. ,. v. L. E. N. V. g. A. O. J. (. 2. ). 4. T. -. 5. 0. b. ½. M. S. H. 1
Paistettu siika rapukastikkeen kera

Paistettu siika rapukastikkeen kera

Aseta paistettusiika kasvisten päälle lautaselle annoksina. 600 g siikaa (fileenä). Mittaa paksupohjaiseen kattilaan ruokalusikallinen oliiviöljyä
Paistettu siika

Paistettu siika

Tarjoa paistettusiika kasvisten ja ohraton kanssa. Mausta siikafileet suolalla ja mustapippurilla. Paista siikafileet pannulla kypsiksi

Paistettu siika

Paista siikafileet nahkapuoli alaspäin kunnes kala on lähes kypsä. noin 800 g siikafileitä. Kuivaa kalan nahkapuoli talouspaperilla
Kokonaisena paistettu kala kiinalaisittain

Kokonaisena paistettu kala kiinalaisittain

n painoinen kala (esimerkiksi siika tai ahven). Nappasinkin eräänä lauantaiaamuisena kauppahallivierailullani kalatiskiltä mukaan komean kokoisen ahvenen, jonka valmistin sichuanilaiseen tyyliin wokkipannussa paistettuna sekä tulisessa punaisessa kastikkeessa haudutettuna
Sumakilla ja sitruunalla maustettu siika

Sumakilla ja sitruunalla maustettu siika

Ehdottomasti suosituin nopea arkiruokani on paistettu kala. Kuumenna voi kuumassa paistinpannussa ja laita siikafileet pannuun nahkapuoli alaspäin
Toast skagen ja pari pulloa freixenet  bruttia

Toast skagen ja pari pulloa freixenet bruttia

Voissa paistettu leipä on klassisin vaihtoehto. Siikakin käy mutta lohien mäti on liian isoa. Klassinen katkarapuleipä muikunmädin kera sopii mainiosti syksyisen mutta kauniin päivän alkuruoaksi
Fisu suolakuoressa

Fisu suolakuoressa

 Suolakuoressa paistettu kokonainen kala on roikkunut mun listallani jo vuosia ja nyt vihdoin ajan ja mielikuvituksen puutteessa onneksi muistin sen ja päätin kokeilla ekaa kertaa ikinä
Kuohuva pasta ja salviasiika

Kuohuva pasta ja salviasiika

Vaikka salviavoissa rapeanahkaiseksi paistettusiika onkin aina erittäin hyvää ja maukasta, niin tällä kertaa kävi niin, että pasta otti annoksessa pääroolin
Siikaa kantarellikastikkeella

Siikaa kantarellikastikkeella

Paistettusiika. Mausta siikafileet suolalla ja anna maustua puoli tuntia. 400 g siikafile nahkoineen. Kanttareillikauden alku on Äijäruokalassa aina juhla-aikaa ja tällä kertaa se aloitettiin paistetulla siialla ja kantarellikastikkeella