Vuohenjuusto on taivaallista, aivan sama miten sen valmistaa. Alkupalana oli siis hunajaista, lämmintä vuohenjuustoa rapeiden leipätikkujen kera, pääruokana, jo blogista löytyvä resepti, kuharullia valkoviinikastikkeella ja jälkiruokana vaniljajäätelöä vanilja-rosmariinikastikkeella
Laita päälle salaatti ja paistettu broileri ja vuohenjuusto. Chilihillon ohje menee näin200 g grillattuja säilöttyjä paprikoita3-4 punaista chiliä3 valkosipulinkynttä400 g tomaattimurskaa1/2 tl mustapippuria1 tl suolaa1/4 dl etikkaa1 3/4 dl hillosokeriaNappaa chilit käpälään, poista niistä siemenet ja pilko pieniksi paloiksi
Nosta paistettu chorizo pannulta syrjään ja kuullota samassa rasvassa pehmeäksi kuorittu ja silputtu sipuli, kuoritut ja hienonnetut valkosipulin kynnet sekä hienonnettu chili, josta siemenet on poistettu
paistettua kuhaa, porkkanapyreetä, paahdettua kukkakaalia ja palsternakkaa ja tomaatti-mustaherukkakastiketta, keitettyjä perunoita tai perunagratiinia
Tällä kertaa salaatin juustona oli herkullinen, parmesaanin tyyppinen vuohenjuusto. 1 kpl grillattu tai paistettu broilerin rintafile kuutioituna (voit laittaa enemmänkin)
Jäisenä paistettu ja sen jälkeen marinoitu liha on nimeltään routapaistia tai jääpaistia. Punajuuri rakastaa vuohenjuustoa, joten tein vielä nopean moussekastikkeen punajuurille
Vaikka salviavoissa rapeanahkaiseksi paistettu siika onkin aina erittäin hyvää ja maukasta, niin tällä kertaa kävi niin, että pasta otti annoksessa pääroolin
Paistettu sipuli. Murskaa vuohenjuusto perunoiden joukkoon. Vuohenjuustoperunat. Laita perunavuohenjuustomassa voideltuun vuokaan ja paista 200-asteisessa uunissa 35-45 minuuttia. 150 g vuohenjuustoa