Kokeilin ensimmäistä kertaa naudanlihaa paistetuissa nuudeleissa ja sehän oli tosi hyvää. Olen aina pelännyt että naudanliha jää helposti sitkeäksi, jos ei sitä osaa valmistaa oikein
Paistetutnuudelit ovat tuttua mussutettavaa varmasti monelle meistä, mutta oletteko törmänneet kotona kuitenkiin siihen ongelmaan, että nuudeli menee mössöksi ja katkeilee pannulla
Erottele haarukalla (Itse vielä halkaisen levyt neljään osaan ennen keittämistä - helpompi syödä)Kuori ja pilko sipuli ja valkosipuliLämmitä öljy wok-pannussa tai paistinpannussaKun öljy on kuumaa, lisää sipulit ja nuudelit
Keitä nuudelit puolikypsiksi paketin ohjeen mukaan (noin puolet vaaditusta keitinajasta). Lisää joukkoon raastetut valkosipuli ja inkivääri, kuutioitu broileri, nuudelit, paksoit, idut, vesi ja viimeisenä katkaravun pyrstöt
Paistetutnuudelit on suosikkiruokaani, tällä kertaa vuorossa Singapore. Nuudelit on tosi muuntuvia, ja niiden kanssa voi yhdistellä lähes kaikkea mitä kaapista löytyy
Tämä on oikeaa pikaruokaa, kuten paistetutnuudelit yleensä. Lisää sitten kypsät nuudelit, soijakastike, sokeri, sitruunamehu (ja hiennnettu chili) Paista niin, että nuudelit lämpenevät