Tarjoillessa kaada paistetuttatit polentan päälle. 1. Kiehauta vesi tai liemi ja lisää polentajauho. 2. Alenna hellan lämpötilaa ja sekoita hiljakseen niin että ryynit sekoittuvat liemeen tasaisesti, ilman paakkuja
Tatit olivat aivan huippulaatuisia. Toisin kuin tatit joita itse olen ennen löytänyt. Metsästäjän pihvi on siis tavallinen jauhelihapihvi sienikastikkeen kera
Lisää paistetuttatit, parmesanraaste ja voi. Paista tatit rapeiksi reilussa voissa. Kaikki näyttää löytävän sangoittain herkkutatteja metsistä joten tämä resepti lienee hyvin ajankohtainen
Kantarellit, torvisienet, herkkutatit, suppilovahverot, rouskut ja haperot löytävät tiensä koriini. Paista kuumalla pannulla tatit kypsiksi ja rapeiksi
parmesaanilastujarucolaaJos käytät tuoreita sieniä, puhdista tatit ja paloittele ne. Tatti-pekonipasta ei voi olla muuta kuin hyvää ja runsaalla rucolalla ja parmesaanilla höystettynä maku sen kun paranee
Kun taikina on noussut, vaivaa joukkoon tatit. Palataanpa vielä aivan uskomattomaan tattikauteen 2014. Kerrankin ajatuksissa tattimetsällä oli Fintelligensin biisistä pieni ripe
Varsinkin tatit ovat suurta herkkuani, mutta niiden säilyvyys on kehno. Vasta pommitut tatit voissa paistettuna tuoreen leivän päällä on yksinkertaisuudessaan yksi suosikeistani
Lisää paistetut sienet risoton päälle ja nauti heti. Minusta paras tapa säilöä tatit on kuivata ne. Hyvin kuivattuna tatit säilyvät monta vuotta, joten runsas herkkutattisato kantaa tatittomien vuosien yli
Tatit ovat varmavalinta kastikkeessa ja tällä kertaa tein kastiketta koivunpunikkitatista. Koivunpunikkitatit tulevat melkein mustiksi, mutta varo kuitenkin polttamasta niitä