Paistin teko sousvide-menetelmällä lienee edelleenkin se paras tapa. Sousvide eli matalalämpökypsennys mahdollistaa perinteisiä tapoja hellävaraisemman kypsennyksen, kun lämpötila voidaan mureilla lihanosilla pitää alhaisena ja sitkeilläkin ruhonosilla mahdollisimman lähelle sidekudoksen liukenemislämpötilaa, mikä suojelee herkästi tuhoutuvia proteiineja perinteisiä kypsennysmenetelmiä paremmin
SousVide - tapaMausta paisti suolalla, valkosipulilla, yrteillä ja karkealla pippurilla. Sunday Roastit ovat yleensä pidempään kypsytettyjä liharuokia, kuten härän - tai lampaan paistia, kokonainen broileri tai porsaan kyljyksiä
Ainainen paisti ja ruskea kastike alkaa kyllästyttämään ja olisi kiva tehdä jotain muutakin välillä. Töissä me käytämme ruokaan kypsää ja viipaloitua naudan sousvide lihaa