Täytteenä oli poromoussea. Poromousse. Pyöräytä poro ja tuorejuustot sekaisin monitoimikoneessa. Vaahdota kerma ja kääntele se tuorejuusto-poroseokseen
Paistoaika riippuu uunin tehon lisäksi pizzapohjan paksuudesta. Poro on aivan täydellinen raaka-aine pizzassa, vaikka harvemmin sitä pizzaan yhdistetään
Poro-leipäjuustopiirakka. Leikkaa leipäjuusto, poro ja kevätsipuli pieniksi paloiksi. Levitä juusto-, poro- ja kevätsipulipalat pohjalle ja kaada päälle muna-kermaseos
3kg painoinen luullinen poron paisti 2rkl katajanmarjoja 1rkl suolaa 0,5rkl pippuria kourallinen tuoretta rosmariinia Jos porosi on pakastettu, sulattele se rauhassa. Lämmitä uuni 125 asteeseen (höyryuunissa 60% kosteus, muuten poron paistia on valeltava paistamisen aikana kuivumisen estämiseksi). Paista uunissa kunnes paistin sisälämpö on 55 astetta (Oheiden mukaan paistamiseen kuluu useita tunteja - en tiedä johtuuko höyryuunin ominaisuuksista, mutta meillä paistoaika oli n. 3kg painoinen luullinen poron paisti