Ohjeen olen netistä ottanut ja käsittääkseni alkuperäinen ohje on Boutenkojen. Itse tein piirakan paljon pienemmässä mittakaavassa, mutta tässä alkuperäinen ohje
Eilen tein pitkästä aikaa pakuriteetä, jottei varmasti syysflunssa pääsisi yllättämään. Kuka tahansa voi käydä pakurimetsällä omalla maallaan (poimimiseen tarvitaan maanomistajan lupa)Alempana ohje pakurin kuivaukseen ja käyttöön
Täytteeseen laitoin nesteen tilalle suklaa-minttu pakuriteetämme. Ohje meni jotakuinkin näin. Tehosekoitin pähkinät, makeutuksen ja mausteet ensin tasaiseksi pakuriteen kanssa
Tällä kertaa tein siitä itselleni sängynpohjalle mieltä ja kieltä hellivän, lempeän jämäkän taistelijan flunssaa vastaan hunajalla, pakuriteellä ja vahvoilla mausteilla terästettynä
pari litraa mietoa (väriltään vielä haaleahkoa) pakuriteetä. Ohje vesikefiirin valmistukseen täältä. Jos haluat käyttää hunajaa lisää se jo pakuriteen keittovaiheessa jotta mesi liukenee