Tällä viikolla kokeilin ihanaa kanacurrya, jota tulikin sitten syötyä pitkin päivää iso osa. Santa Marian ruokakassin sisältö alkaa hupenemaan, ja kohta täytyy ruveta miettimään jo pientä varastontäydennystä
PanangCurry Chicken. Sain reseptikokeilua varten currytahnaa ja limelehtiä ystävältäni, mutta niitä täytyisi käydä ostamassa lisää seuraavia kokkailuja varten
Viimein kolmannella yrityskerralla onnistuin siinä, loihdin eteeni täydellisen panangcurryn. Reissussa ollessani asetin itselleni vaatimuksen, opettelen tekemään yhtä hyvää panangia mitä siellä sain
Päätin aineksista tehdä omanlaiseni version PanangCurry Chickenistä. Mukaan tälläkertaa tarttui puntti thaibasilicaa, sitruunaruohoa, bambuversoja, kalakastiketta sekä vihreää currytahnaa
Ihania mausteisia makuja, enemmän currytahnaa ja enemmän mausteisuutta. Paista silputtu sipuli öljyssä currytahnan kanssa muutaman minuutin ajan ja lisää kookosmaito
Onni potki Peggyä ja pian Peggyn punaisessa keittiössä valmistui Thai PanangCurry -kana. Lisää mukaan currytahna ja valkosipuli, hauduta muutama minuutti
Lisukkeeksi syntyi panangcurry tahnalla maustettuja kasviksia sekä riisiä kahdella tapaa. Muistathan tarkistaa aina käyttämäsi currytahnat, soija- ja kalakastikkeen tuoteselosteet jos ruokavieraanasi on keliaakikko
Tuunasin Pirkan reseptiä vähän omaan makuuni, ja esimerkiksi korvasin tandooritahnan panangcurryllä ja kookosmaustetun kerman ihan tavallisella kookosmaidolla