Pannukakun voi halutessaan tehdä niin manna- kuin riisipuurostakin. Kardemummasta ja sitruunasta makua saava Ahvenanmaan pannukakku on maailman paras pannukakku, ei siitä mihinkään pääse
Riisipuurosta vai mannapuurosta. Pannukakku vegaanisena on ollut haaste. Mannapuurosta saa toki nopeamman version, mutta riisipuuron rakenteessa on jotain niin vastustamatonta, että se tekee pannarista äärettömän hyvää
Ahvenanmaan pannukakkuun on näppärä käyttää ylimääräiset riisipuurot. Kaada taikina korkeareunaiselle pellille ja paista 225 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes pannukakku on saanut pinnalleen hyvän ruskean värin
Tämä pannukakku valmistuu älyttömän nopeasti - kiitos ohjeessa käytettävän valmispuuron. Jos teiltä sattuu löytymään aamuisen mannapuuron jämät jääkaapista on tämä pannukakkuohje juuri teitä varten
Ensimmäinen resepti jota kokeilin Ruoka-alkemistin blogista oli pannukakku. Mietin yksi aamu miksi ylijääneestä kaurapuurosta pitäisi aina tehdä sämpylöitä, kun piirakka maistuisi tänään paremmalta
Jospa kaikki meneekin ihan pipariksi ja puuroreseptistä tuleekin pannukakku. Luomupuuron ME- päivä on jo ihan nurkan takana ja kohta on harjoittelut sitten harjoiteltu ja on tosi kyseessä, sillä 6