Pannukakun voi halutessaan tehdä niin manna- kuin riisipuurostakin. Kardemummasta ja sitruunasta makua saava Ahvenanmaan pannukakku on maailman paras pannukakku, ei siitä mihinkään pääse
Riisipuurosta vai mannapuurosta. Pannukakku vegaanisena on ollut haaste. Kun on päästy yli siitä, että tehdäänkö pannari riisipuurosta vai mannapuurosta, niin seuraava keskustelu onkin sitten lisukkeista
Ahvenanmaan pannukakkuun on näppärä käyttää ylimääräiset riisipuurot. Kaada taikina korkeareunaiselle pellille ja paista 225 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes pannukakku on saanut pinnalleen hyvän ruskean värin
Paista pannukakku uunipellillä uunin keskitasolla n. Luulen, että monelle on joulun ajalta tuttu Valion kiehu maito nimenomaan sen riisipuuron keittämiseen
Kaada valmis taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista 220-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia, kunnes väri on kullanruskea ja pannukakku on kypsä
Helppo muodonmuutosloitsu ja meillä oli pellillinen Ahvenanmaan pannukakkua. Ahvenanmaan pannukakku. Paista pannukakkua 225-asteisen uunin keskitasolla noin 30 min
Ensimmäinen resepti jota kokeilin Ruoka-alkemistin blogista oli pannukakku. Lisäsin pannukakkutaikinaan riisipuurohiutaleet, jotka olivat unohtuneet kaappiimme
Manna- tai riisipuurosta tehty kardemummainen ja makea pannukakku on saaren perinneruokaa parhaimmillaan ja se tarjoillaan oikeaoppisesti luumuhillon kanssa, mikä makunautinto
Ahvenanmaan pannukakku voidaan valmistetaa joko mannapuurosta tai riisipuurosta, mutta ilmeisesti ahvenanmaalaiset eivät ole yksimielisiä siitä, kummasta puurosta aito pannukakku tulee tehdä