Olen tässä viimeisen vuoden aikana oppinut ymmärtämään, että lähes kaikkea, mitä voi tehdä makeana voi tehdä myös suolaisena versiona - kakkua, tuulihattuja, muffinsseja, piirakkaa, kääretorttua ja nyt viimeisenä pannukakkua
Tämän mainion suolaisen pannukakun ohjeen löysin Mustikkasuu -blogista. Jauhelihaa käytin hieman vähemmän kuin alkuperäisessä ohjeessa, mutta 400 grammaa täytteeseen oli mielestäni aivan riittävästi
Mansikkahillolla täytettyä kermakakkua, perinteistä syntymäpäiväkakkua päivän sankarille. En todellakaan ole mikään leipuri, osaan vain pyörittää leivät tuosta noin vaan mutta kaikki leivokset ja kakut ovat aina olleet vaivan takana
Laita raaste siivilään valumaan suolan kanssa ja valmistele sillä välin loput täytteet. Unelmaa leipomassa -blogissa oli tehty sen verran herkullisen näköistä kasvispiirakkaa, että kokeilin ohjetta melko pian
Levitä täyte pannukakun päälle (ja jos käytät tomaattia niin lisää se. Suolainen pannukakkurulla. Jauhelihaa laatikollinen jääkaapissa ja siitä tuli sitten tehtyä näin makean vapun jälkeen suolainen pannukakkurulla
Kahden pannukakun jälkeen olo oli nimittäin jo aika tuhti. Eli tökitään vaan paistamisen jälkee haarukalla pannaria, jolloin kun siitä kootaan tuo torni, niin täytteet imeytyvät hyvin pannukakkujen sisään
Sulata sosetta pakkasesta tarpeen mukaan ja nauti smoothiessa, kääretortun tai täytekakun täytteenä, pannukakun kanssa, kastikkeiden mausteena, puurossa