Viikko sitten valmistimme kevään ensimmäisen hollandaisenparsalle kaveriksi ja voi hyvänen aika. Ensimmäisenä täytyy lähettää iso kiitos lukioikaiselle ystävälleni, joka on aikuisiällä maanitellut minut maistamaan uudelleen parsaa
K. o. k. e. i. l. n. j. ä. r. a. t. h. d. s. Y. v. u. ,. O. p. ö. y. E. F. c. b. G. &. -. m. J. N. I. S. T. U. L. /. w. g. f. _. =. 1. 0. 5. 4. 7. 8. 9. 3. %. B. 2. A. 6. D. P. R. M. H. (. ). '. z. W. x. C. B %. A %. o g
Ja mitäpä parsa olisi ilman sen parasta ystävää hollandaise-kastiketta. Lisukkeeksi teimme kevään suosikkikasvista parsaa, tosin tällä kertaa valkoista
Napakaksi höyrytetyt parsat ovat kyllä ihania, varsinkin jos kyytipoikana on iki-ihana hollandaise. Tiesitkö, että valkoinen ja vihreä parsa ovat samaa kasvia
hollandaise-kastiketta. Parsaa on näinä aikoina kaapissa melkein koko ajan. Valmista tässä välissä myös hollandaise-kastike, joko pussista tai alusta alkaen itse