Pilko savulohi rouheiksi palkoiksi ja ripottele salaatin päälle. Lämminsavulohi on lämmintä vain nimensä puolesta, mutta lohi sai lämmetä huoneenlämpöiseksi sen aikaa kun muut ainekset valmistuivat
Osta savulohi valmiina tai savusta itse. Parsat on tällä kertaa tuotu lautaselle grillin kautta, Silmusalaatti saanut rinnalleen pikapikkelikurkut ja komeuden kruunaa vaniljamajoneesi
Selkeitä kevään merkkejä omassa keittiössä onkin tämänkaltaisten alkuruokien lisääntyminen viikonlopun ruokapöytään, parsan nauttiminen useamman kerran viikossa ja kananmunan käyttäminen muuallakin kuin aamupalapöydässä
Kotimaisen tankoparsan sesonki on käsillä ja se on loistava raaka-aine piirakan kasvisversioon. Poista parsan tyvestä puumainen osa leikkaamalla ainakin pari senttiä pois
kotoinen versio lohella ja ilman parsaa. nippu vihreää parsaa kevyesti höyrytettynä. Luin eilen Jokihaka kokkaa-blogista Penne alla Caprese-ohjeen ja halusin mitä pikimmiten kokeilla sitä
Makua hyydykkeelle antaa parsa. Keväiset maut brunssilla vievät kuitenkin ajatukset jo kesää kohti. Neiti rakastaa parsaa eikä pidä kananmunasta, mutta kun ruokaa kutsuttiin parsahyydykkeeksi, se kelpasi hänellekin hyvin
Laita cocktailtikulla rullaksi kiinnitetty savulohijajättikatkarapuja patonkiviipaleen päälle. Halutessasi voit käyttää lohen ja katkarapujen yhdistelmän sijaan vain toista täytettä
Aijai, mikäs tässä on ollessa kun Suomi edustaa hienosti ruotsinmaalla sekä urheilu- että musiikkirintamalla, lyhythihaisella tarkenee japarsasesonki jyllää