Parsan valmistus reseptejä

Riistamakkaran eli tuoremakkaran valmistus

Riistamakkaran eli tuoremakkaran valmistus

Parsanvalmistusohjeet löytyvät täältä ja suppilovahverorisoton ohje puolestaan täältä. Nyt grillikauden alettua kannattaa tehdä kotitekoista makkaraa
Pekoniparsa

Pekoniparsa

Pekoniparsanvalmistus on niin nopeaa, että sitä voi kutsun pikaruoaksi. Pekoniparsan voi valmistaa grillissä, uunissa tai pannulla tilanteen mukaan
Parsaa uppomunalla

Parsaa uppomunalla

Ripottele vielä parsan pinnalle hieman parmesaanilastuja. Uppomunien valmistus on varsin yksinkertaista kunhan muistaa pari nyrkkisääntöä
Pekoniin käärittyä parsaa ja helppo hollandaisekastike

Pekoniin käärittyä parsaa ja helppo hollandaisekastike

Parsojen valmistus. Kastikeen valmistus. Kieputa parsan ympäri 1 pekoni per parsa. Parsa aika alkaa olla kohta parhaimillaan ja tuota terveellistä herkkua saa taas Suomestakin kohtuu hintaan
Pippuripihviä ja parsaa

Pippuripihviä ja parsaa

Vaikka nykyään parsaa saa ympäri vuoden, niin vasta eurooppalaisen parsan saapuminen kauppoihin aloittaa parsakauden

Parsarisotto uunissa

Tällä hetkellä kun aletaan elää ulkomaisen parsan sesonkia, tehdään risotto tästä mun suosikkikasviksesta
Kermainen parsasosekeitto

Kermainen parsasosekeitto

Vasta tänä keväänä olen löytänyt parsan kun (vihdoinkin. Valmistusaika n. Kuorin omat parsani vain paksuimmasta päästä sillä nämä menivät soseeksi kaikki
Parsaleipä

Parsaleipä

Siinä yhdistyy monta vaikeana pidettyä asiaa, kuten hollandaise-kastikkeen valmistus, uppomunan tekeminen ja parsan keittäminen, mutta uskokaa kun sanon, etteivät ne nyt niin vaikeita asioita ole
Parsaa, sitruunainen kirkastettu voi ja heppaa

Parsaa, sitruunainen kirkastettu voi ja heppaa

Parsan ei saisi pihdeillä nostettaessa roikkua velttona vaan olla napakasti hieman kaarella. Jos ihan tarkkoja ollaan gheen ja kirkastetun valmistus eroaa hieman toisistaan, joten myös lopputuote on erilainen
Pastaa parsan ja mascarponen kera

Pastaa parsan ja mascarponen kera

Valmistus. Parsan käsittely ei ole ollenkaan vaikeaa. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan (aika lasketaan siitä, kun laitat pastan kiehuvaan veteen) ja lisää sillä välin mascarpone pannulle parsan joukkoon
Parsaa ja peuraa grillissä

Parsaa ja peuraa grillissä

Parsan keittäminen/höyryttäminenMausta kiehuva vesi suolalla, sokerilla ja tilkalla sitruunamehua. Näin tehden koko aterian työläin vaihe on kastikkeen valmistus