Sekoita pesto nokareina pastan joukkoon ja tarjoile heti. Valuta pasta lävikössä ja kaada kulhoon. Halutessasi voit koristella pastan parmesaanijuustolla ja kevyesti paahdetuilla pinjansiemenillä
Italiassa kastikkeen saa aina pastaan sekoitettuna, ja todella suosittelen kokeilemaan tätä pestoa. Tämän lisäksi alueelta tulee kuuluisaa ja maukasta sisilialaista pestoa, pesto alla trapanesea, pestoa trapanilaiseen tapaan
PunainenPesto. Kahden PestonPasta. Katse osui pastahyllylle, ja gluteenittoman pastaan. Vihreä Pesto. Pastaa en syö juuri koskaan koska en yksinkertaisesti innostu siitä niin paljon kuin esim
PunainenPesto. Kahden PestonPasta. Katse osui pastahyllylle, ja gluteenittoman pastaan. Vihreä Pesto. Sekoita virheä pestopastan joukkoon ja nostele punaista päälle mielesi mukaan
Tämä punainenpestopasta on tosi helppo ja herkullinen arkiruoka, josta voi myös tuunata omanlaisen. Pestopasta on minun oma suosikkini, mutta meillä eivät muut siitä oikein pidä
Toinen maukas vaihtoehto on sisilialainen pesto rosso, eli punainenpesto. Pesto sopii hyvin pastasalaatin maustajaksi, ja näitä kylmiä ruokia syödään kesällä Italiassa myös pääruokana
Tuo punainen chilillä ja tomaatilla maustettu pasta oli tähän oiva valinta, sillä pastassa itsessään on makua ja vieno tulisuus sopii broilerin seuraan enemmän kuin hyvin
ei yletöntä ruokahifistelyä tai aineita, joiden takia pitäisi ajaa kaupasta toiseen vaan perusruokia, jotka jaksaa laittaa vielä työpäivän jälkeenkin ja joista suurin osa, ainakin niinä hyvinä päivinä, maistuu perheen pienimmällekin
Fry chicken and eggplant in a pan until ready, then add asparagus, spinach, pasta, pesto and spices. En ole pitkään aikaan tehnyt tai ylipäätään syönyt pastaa, mutta nyt vihdoin löysin meidän lähikaupasta tummia gluteenittomia riisinuudeleita, ja pakkohan niitä oli heti kokeilla
Resepti on muokattu Hellapoliisin Kinkku-Juusto-pastasalaatista. Pesto-Feta täyte. Kinkku-Pastasalaatti1 pss Torino Tricolori simpukkapastaa 300 g palvikinkkusuikaleita 300 g emmental -juustoa kuutioina1 iso purkki ananasta kuutioina300 g vihreitä viinirypäleitä puolitettuna250 g kirsikkatomaatteja lohkoina3-4 prk kermaviiliä250 g majoneesia1 ruukku silolehti persilijaa silpputtuna1 rkl paprikajauhettaripaus cayanne pippuria2 valkosipulinkynttä puristettuna2 rkl Dijon hunajasinappia1 sitruunan mehuKeitä pasta ja jäähdytä. Paprikatuorejuustoa 250 g palvikinkkua rouheena250 g emmental raastetta1 punainen paprika pienenä kuutiona1 pieni punasipuli pienenä kuutionaYksi annos rahkavoitaikinaa jaetaan kahtia. 1 prk vihreää pestoa300 g fetaa pienenä kuutionaValmista kuten kinkkukierteetkin, mutta voitele munalla ennen paistamista
KESÄKURPITSA-ARTISOKKAPASTA. Vaikka meidän lokakuumme ei mikään lihaton ollutkaan, on meilläkin pyritty viime viikkoina vähentämään erityisesti punaisen lihan käyttöä syömällä ainakin pari kertaa viikossa kasvisruokaa, vaihtamalla punainen liha kanaan ja kalaan ja vähentämällä esimerkiksi jauhelihan määrää niissä lapsiperheiden perussuosikeissa kuten makaronilaatikossa tai lasagnessa