Kaada kattilaan pastakastike, vesi ja pasta. Tämän kertainen resepti syntyi eilen täysin kokeilun tuloksella – en edes googlettanut mahdollisia ohjeita
Itse olin syönyt avokadoja runsain määrin jo vuosien ajan ja lähinnä ärsyynnyin kun kaikkien mielestä oli jotenkin niin innovatiivista tuunata perusguacamolesta pastakastike
Tein ensimmäisen reseptin mukaan, jonka google kokeiltavakseni löysi. Resepti oli Keventäjien, joten hieman epäilin reseptin maistuvuutta (toki jälleen sovelsin ohjetta jonkin verran)
Tein pitkästä aikaa punajuurista pastakastiketta, resepti löytyykin jo täältä blogista. Juurekset ovat siitä hyviä raaka-aineita, että saatavuus on lähes taattu ympäri vuoden ja varsinkin talvisaikaan niistä valmistuu höyryttämällä, keittämällä tai uunissa paistamalla terveellistä ja maukasta ruokaa
Tämä juustoinen pastakastike sai kuitenkin nimensä sen kananmunakastikkeesta ja valmistustavasta. Kaikki italialaiset reseptit eivät vie Roomaan, mutta on muutama resepti, jonka tie vie suoraan sinne