Pehmeä kardemummakakku reseptejä

Pehmeä Kardemummakakku - Soft Cardamom cake

Pehmeä Kardemummakakku - Soft Cardamom cake

 Pehmeäkardemummakakku - Soft cardamom cake4 kananmunaa2,5 dl hienoa sokeria4 dl vehnäjauhoja2 tl leivinjauhetta1 tl vaniljasokeria1 rkl karkeaksi jauhettua kardemummaa100 sulatettua margariinia120 g smetanaaVaahdota kananmunat sekä sokeri paksuksi vaahdoksi
Mehevä kardemummakakku

Mehevä kardemummakakku

Vatkaa pehmeä rasva ja sokerit kuohkeaksi. Tämä ihana pieni kardemummakakku löytyi Kinuskikissan blogista, ja kuuluu ehdottomasti suosikkikakkuihini
Mehevä kardemummakakku

Mehevä kardemummakakku

Vatkaa pehmeä rasva ja sokerit kuohkeaksi. Kardemummakakku18-22 cm. n irtopohjavuokaan 150 g pehmeää voita tai margariinia (tai 1,5 dl Flora Culinessea) 1,5 dl hienoa sokeria 1 tl vaniljasokeria 2 kananmunaa 3,5 dl vehnäjauhoja tai vaaleaa gluteenitonta jauhoseosta 1 tl leivinjauhetta 2 tl kardemummaa 1,5 dl maitoa Pinnalle 3/4 dl hasselpähkinärouhetta 1/4 dl raesokeria tai väriraesokeria 1. 150 g pehmeää voita tai margariinia
Kardemummakakku

Kardemummakakku

Vatkaa pehmeä rasva ja sokerit kuohkeaksi. 150 g pehmeää voita tai margariinia (tai 1,5 dl Flora Culinessea). 150 g pehmeää voita tai margariinia
Raparperi-curd ja muita rehuriemuja

Raparperi-curd ja muita rehuriemuja

Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi, lisää munat yksitellen vatkaten. Kardemummakakku. Ah, kesä. Täytät kasvimaan penkit kasvavilla taimilla, metsät luonnon antimilla ja kauppojen hevi-osastot vehreillä, tuoreilla ja värikkäillä kauden kasviksilla