Nypi pehmeä voi, jauhot, sokeri ja suola tasaiseksi taikinaksi. Tämä super-raikas sitruuna-marenki-piiras on täydellinen yhdistelmä kirpeyttä ja makeutta – siis vahva ehdokas äitienpäivän pelastajaksi
(Etikan ansiosta marenki jää pinnasta rapeaksi, mutta sisältä pehmeäksi. Näitä ihania marenkisia ohjeita joku kaipaili joulupostauksesta, joten tässäpä ne nyt tulevat tyydyttämään makean nälkäänne
Italialainen marenki on koostumukseltaan pehmeä ja sopii siksi käytettäväksi esim. Italialainen marenki eroaa “tavallisesta” marengista sen kypsennystavalla
se sai ihanan makoisan ja pehmeän marengin päälleen. Marenki ja mustikka ne yhteen soppii. eikä kyllä tarvikkaan, sillä niin ihanasti se teki yhdessä marengin kanssa mustikkapiirakasta niin suloisen pehmeän makoisaa ja ihanaa
Vatkaa kerma pehmeäksi vaahdoksi. Eilen oli aihetta juhlaan, sillä tyttöni täytti 16-vuotta. Joka vuosi tähän aikaan sitä vain ihmettelee, että mihin se aika on oikein kadonnut
Täytin sen pehmeästä tofusta tehdyllä sitruunamoussella, kiiveilä ja granaattiomenan siemenillä. Marenki on pitkään ollut vegaanileivonnan viimeinen valloittamaton linnake
Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi. Marenki. Marenki. Paista pohjaa uunissa 20-30 minuuttia 175 asteisessa uunissa, kunnes marenki ja mantelilastut alkavat olla hieman ruskettuneita
Mainio makuyhdistelmä - hieman kirpakka raparperitäyte ja samettisen pehmeämarenkipäällys. Doron kakkublogista löytyi tämä herkullisen näköinen raparperi-marenkitorttu