Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen ja vatkaa kerma pehmeäksi vaahdoksi. Yhdistä voi keksimuruun ja painele leivinpaperilla pohjustetun irtopohjavuoanpohjalle
Vatkaa toisessa kulhossa kerma pehmeäksi vaahdoksi ja mausta sokerilla ja appelsiinin kuorella. Murskaa keksit täytteineen pieneksi muruksi ja hienonna kismet
Sekoita kunnes sinulla on pehmeämurutaikina. Lisää pehmeä maapähkinälevite, juokseva. Laita leivinpaperi vuoan pohjalle ja painele ruokalusikan avulla murutaikina
Tässä täyte jää mielestäni ihanan pehmeäksi eikä lainkaan sellaiseksi kitalakeen tarttuvaksi niinkuin monesti uunissa tehtävillä juustokakuilla on tapana
Sen päälle tulee täyteläinen paistettu juustokakkukerros ja sen päälle pehmeä suklaamoussekerros. Murskaa Oreo-keksit hienoksi muruksi, sulata voi ja sekoita keskenään tasaiseksi massaksi
Pohja on ihanan pehmeä ja siitä irtoaa myös joka suupalalla eri makuja. (Mitä pidempään ja pehmeämmäksi pähkinät likoavat, sitä helpompi niitä on työstää)