Sekoita joukkoon voi (tai maito, jos haluat pehmeän, taikinamaisen pohjan). Käytin kakkuun kaupan valmiita piparkakkuja, mutta tämähän on oikein hyvä ohje myös joulun jälkeiseen aikaan, mikäli haluaa hukata loput piparkakut johonkin helppoon ja hyvään
Pehmeäpiparkakku. Suklaiset marianne-leivokset (blogini suosituin ohje ja myös oma suosikkini). Minulta on nyt niin monesti pyydetty porkkanapiirakkaa gluteenittomana, että nyt sen vihdoin päätin tehdä
(Etikka ei maistu taikinassa, se antaa marengille kovan pinnan ja pehmeän sisuksen. Laita vuoan pohjalla ensimmäinen marenki pohja, murenna pohjan päälle piparkakkuja ja ripottele puolukoita haluamasi määrä (kakun päälle kannattaa jättää puolukoita ja pipareita myös)
Ensinnäkin tämä piparkakkupehmeä, suussasulava kerrassaan. Venäläiset ohjeet kehoittavat leipomaan piparkakut siltä istumalta, turhaan jättämättä taikinaa yön yli jääkaappiin
Tämä piparkakku tai pikemminkin pikkuleipä on kova päältä ja pehmeä sisältä. Melko pehmeä massa, kuviomuottien kannalta parhaimmillaan kylmänä ja kernaasti yön yli
Kakusta tuli ihanan pehmeä, kuin piparkakku…kakku. Toivon, että olisin ajattelut asiaa pidemmälle ja ostanut kreikkalaista jogurttia, sillä minun piti tehdä jo itsenäisyyspäivän juhlitaan pehmeä piparkkakku-niminen ohje, josta olisi varmaan tullut samanlainen kuin mitä nyt tein