Pehmeä sokerikakkupohja reseptejä

Pehmeä Vaahtokarkkimousse (liivatteeton-kakkutäyte)

Pehmeä Vaahtokarkkimousse (liivatteeton-kakkutäyte)

Kakkupohjan kuvissa tumma sokerikakkupohja, jonka ohjeen löydät täältä. Tässä reseptissä ei kuitenkaan aromia tarvita, koska unelman pehmeä vaahtokarkkimousse tehdään kermasta ja vaahtokarkeista
Keväinen mango-sitruunakakku

Keväinen mango-sitruunakakku

Täytteenä ihanan pehmeää mango-sitruunatäytettä. Pohjana kakussa on tumma sokerikakkupohja. Levitä pehmeä kreemi tasaisesti kakun päälle
Punaherukka-vadelma juustokakku

Punaherukka-vadelma juustokakku

Kakku kannattaa koota suoraan tarjoilualustalle, koska sitä on hankala siirtää pehmeän pohjan ansiosta
Pikainen mansikkakakku kulhoon

Pikainen mansikkakakku kulhoon

Tämän kakun sokerikakkumaisten pohjaosien välissä on pehmeää vaniljaista moussea sekä reilusti mansikoita ja hieman punaherukoita
Piparinmakuinen kakkupohja

Piparinmakuinen kakkupohja

Piparikakkupohjan täytteeksi kannattaa laittaa yhtenä täytteenä pehmeää kinuskia. Piparinmakuinen kakkupohja tehdään sokerikakkupohjan tapaan, mutta joukkoon lisätään kiehuvaa vettä ja kuumaa rasvaa
Kakkupohja uuninpellillä

Kakkupohja uuninpellillä

Tällä ohjeella tehtyä kakkupohjaa ei voi leikata samoin kuin tavallista sokerikakkupohjaa, koska pohjasta tulee tosi pehmeä
Klassinen käpykakku – Classic Pine Cone Cake

Klassinen käpykakku – Classic Pine Cone Cake

Valmista sokerikreemi notkistamalla pehmeä voi tehosekoittimella. Sokerikakkupohja. Vaahdota sokerikakkupohjaa varten huoneenlämpöiset kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi
Gluteeniton Pipari-Valkosuklaakakku

Gluteeniton Pipari-Valkosuklaakakku

Siitä tuli ihana, ilmava, pehmeä ja kevyt. Tein hetki sitten gluteenittoman sokerikakkupohjan. Päätin käyttää sen joulukakkuun, jonka koristelin överikakkukurssilla, johon otin osaa joulukuun alussa

Leppäkerttukakku ja ihana mansikkarahkatäyte

4 munan ∅24cm sokerikakkupohjan joka leikataan normaalisti kolmeen osaan. Vatkaa pehmeä voi ja mansikkatomusokeri ilmavaksi vaahdoksi, noin 5-10 minuuttia. 24cm sokerikakkupohja
Yksisarviskakku – Unicorn-kakku

Yksisarviskakku – Unicorn-kakku

Reseptissä on käytetty levykakkupohjaa siitä syystä, että levymäisestä pohjasta leikkaamalla saa kakkuun reippaasti enemmän kerroksia kuin tavallisessa kakkuvuoassa paistetusta sokerikakkupohjasta
Mehevä Mantelikakkupohja

Mehevä Mantelikakkupohja

Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi. Olen niin kaavoihin kangistunut, että päädyn aina leipomaan tavallisen vaalean sokerikakkupohjan tai ehkä se on sitä ettei "hyvää kannata vaihtaa"
Vadelma-macaroonit | Raspberry macaroons

Vadelma-macaroonit | Raspberry macaroons

Näissä kekseissä kirpeän makeat vadelmat ja pehmeät mantelit ne saivat kaverikseen vielä kookoksen, mikä teki kekseistä todella hempeän makuisia
Pitsikakku

Pitsikakku

Jatka rauhallista vatkaamista hetken aikaa, jotta saat tasaisen ja pehmeän massan. 4 munan tumma sokerikakkupohja. Valmista tumma sokerikakkupohja 24-senttisessä vuoassa erillisen ohjeen mukaan. 4 munan tumma sokerikakkupohja
Prinsessakakku

Prinsessakakku

4 munan (24cm) sokerikakkupohjan joka leikataan normaalisti kolmeen osaan. Vatkaa pehmeä voi ja tomusokeri ilmavaksi vaahdoksi, noin 5-10 minuuttia
Täyteläinen mansikka-suklaatäytekakku

Täyteläinen mansikka-suklaatäytekakku

Vatkaa myös tuorejuusto pehmeäksi, lisää tomusokeri siivilän läpi ja vatkaa tasaiseksi. Kakkupohja ei ole perinteinen sokerikakkupohja vaan todella suklainen, paksu ja mehevä brownie-tyylinen pohja