Kakkupohjan kuvissa tumma sokerikakkupohja, jonka ohjeen löydät täältä. Tässä reseptissä ei kuitenkaan aromia tarvita, koska unelman pehmeä vaahtokarkkimousse tehdään kermasta ja vaahtokarkeista
Piparikakkupohjan täytteeksi kannattaa laittaa yhtenä täytteenä pehmeää kinuskia. Piparinmakuinen kakkupohja tehdään sokerikakkupohjan tapaan, mutta joukkoon lisätään kiehuvaa vettä ja kuumaa rasvaa
Siitä tuli ihana, ilmava, pehmeä ja kevyt. Tein hetki sitten gluteenittoman sokerikakkupohjan. Päätin käyttää sen joulukakkuun, jonka koristelin överikakkukurssilla, johon otin osaa joulukuun alussa
4 munan ∅24cm sokerikakkupohjan joka leikataan normaalisti kolmeen osaan. Vatkaa pehmeä voi ja mansikkatomusokeri ilmavaksi vaahdoksi, noin 5-10 minuuttia. 24cm sokerikakkupohja
Reseptissä on käytetty levykakkupohjaa siitä syystä, että levymäisestä pohjasta leikkaamalla saa kakkuun reippaasti enemmän kerroksia kuin tavallisessa kakkuvuoassa paistetusta sokerikakkupohjasta
Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi. Olen niin kaavoihin kangistunut, että päädyn aina leipomaan tavallisen vaalean sokerikakkupohjan tai ehkä se on sitä ettei "hyvää kannata vaihtaa"
Lempeän pehmeä suklaa-mascarponetäytekakku isänpäiväksi. Tumman sokerikakkupohjan tähän kakkuun tein tällä Kinuskikissan ohjeella mutta neljän kananmunan kakkuna
Jatka rauhallista vatkaamista hetken aikaa, jotta saat tasaisen ja pehmeän massan. 4 munan tumma sokerikakkupohja. Valmista tumma sokerikakkupohja 24-senttisessä vuoassa erillisen ohjeen mukaan. 4 munan tumma sokerikakkupohja
Vatkaa myös tuorejuusto pehmeäksi, lisää tomusokeri siivilän läpi ja vatkaa tasaiseksi. Kakkupohja ei ole perinteinen sokerikakkupohja vaan todella suklainen, paksu ja mehevä brownie-tyylinen pohja