Lisää pehmeä voi ja vatkaa matalalla nopeudella murumaiseksi seokseksi. Suklaakuorrute. Pikkutyttö toivoi syntymäpäiväkakkuunsa ruusuja aiemmin tekemäni triokakun tyyliin
Notkista tuorejuusto eli sekoita pehmeäksi esim. Suklaakuorrute. Mutta nyt siihen kakkuun. Rakastaako joku muukin kuin minä appelsiinin ja suklaan yhdistelmää
Lisää pehmeä voi ja vatkaa matalalla nopeudella murumaiseksi seokseksi. Suklaakuorrute. Tähän kakkuun tarvitset yhden pohjan kustakin, joten voit vaikka pakastaa loput seuraavaa triokakkua varten
Kuvista eivät kerrokset näy, mutta siinä on karkkirouheinen keksipohja, pehmeä suklaaminttuinen, vaalea moussekerros ja päällä paksu kerros pehmeää ja tummaa suklaakuorrutetta
Ihan ehdoton tekijä siinä on tuo kookosmaito - en tajua, miten se tekeekin perusraakasuklaasta niin ihanan kuohkeaa ja antaa pehmeän vanukastyyppisen rakenteen
Vatkaa huoneenlämpöinen pehmeä voi ja sokeri. Ottamani kuvat ovat jääkaappikylmästä kakusta, huoneenlämmössä oltuaan suklaakuorrute pehmenee ja muuttuu kiiltävämmäksi
Kakku pysyi kuitenkin kostutetunoloisen pehmeänä useamman päivää. Makea tummasuklaakuorrute kuitenkin toi mukavaa pehmeyttä taikinalle ja tasapainotti kokonaisuutta
Pehmeä täyte hyydytetään vegegel-jauheella, joten kakku sopii myös liivatetta vältteleville. Valmista suklaakuorrute ja lusikoi se kakun reunoille valumaan