Täällä on leivottu juustosarvia ja savuporosarvia pääsiäisen kahvipöytään. Nämä on kivan helppoja valmistaa ja aineksetkin löytyy useimmiten valmiiksi kaapista
Juustosarvet. Aamupalasarviksi /kahvipöydän pieneksi suolaiseksi tarjottavaksi tein juustosarvia. Näissä ei siis ole mitään täytteenä, vaan juustoraastetta taikinassa ja koristeena
Kasvistäytteiset juustosarvet. Isänpäivän aamuna leivottiin 5-vuotiaan kanssa vielä kasvistäytteiset juustosarvet, jotka olivat mukavan lämpimiä vielä kahvin aikaan
Pehmeätjuustosarvet (Kuvassa, jossa molemmat sarvet, niin nämä ne ylemmät)5½ dl vehnäjauhoja150 g margariinia2 dl maitoa25g hiivaa½tl suolaaRuhosipulituorejuustoa 150g1. Juustosarvet (eli yhteiskuvassa alemmat ja rumemmat)3½ dl vehnäjauhoja2 dl juustoraastetta2 tl leivinjauhettaripaus suolaa50 g margariinia1 prk kermaviiliaTäyte
Nämä pehmeät sarvet pääsevät kyllä juustosarvikokeiluissani korkealle. Juustosarvet (16 kpl). Ette ehkä ehdi leipoa näitä tänään enää aamiaiseksi, mutta jo iltapäivän rauhalliseen hetkeen tai vaikkapa sunnuntaiaamuna