Leivo sämpylät ja anna kohota muovin alla. 50 g hiivaa tai pussi kuivahiivaa. Paista 200 asteisessa uunissa noin 15 min 50 g hiivaa tai pussi kuivahiivaa
Koska itselläni on aina ollut ongelmia saada kuivahiivalla valmitetut leipomukset onnistumaan, otin vaaria ammattilaisen neuvosta ja laitoin hiivan aluksi heräämään hanakuumaan veteen
Lämmitä vesi ja lisää siihen kuivahiiva. 1,5 tl kuivahiivaa. 1,5 tl kuivahiivaa. Tuossa joku aika sitten, kun meidän tytöt innostuivat leipomaan sämpylöitä ja ne maistui niin hyvältä pitkästä aikaa, niin heti seuraavana päivänä kaikki tahtoi lisää
½ pussia kuivahiivaa. A ja R söivät mielettömällä ruokahalulla, ja koska sämpylät pysyivät pehmeänä muutaman päivän, syötiin näitä reippaasti vielä parina seuraavana päivänäkin
1/2ps kuivahiivaa. 2 kananmunaa 1/2ps kuivahiivaa. Briossileipä on löytänyt paikkansa high-end burgereihin ja beef wellingtoneihin, tällä kertaa leivoin sitä kuitenkin aivan arkiseen herkutteluun
- Pehmeätporkkanasämpylät. Viime lauantaina sain siskoni meille yökylään ja kun hän pitkän työpäivän ja tortillaillallisen jälkeen otti pienet torkut sohvalla, päätin sillä välin tehdä meille sämpylätaikinan aamuksi